Латексови ръкавици за еднократна употреба


Латексови ръкавици за еднократна употреба
Латексови ръкавици за еднократна употреба

- Предлагат се опудрени и неопудрени, нестерилни;

- 100% естесвен латекс, безцветни; изработени съгласно стандартите EN 455 и AQL 1.5;

- 100 бр. в опаковка

Каталожен номер Размер
Опудрени
GLOL-PXS-100 XS (5-6)
GLOL-P0S-100 S (6-7)
GLOL-P0M-100 M (7-8)
GLOL-P0L-100 L (8-9)
GLOL-PXL-100 XL (9-10)
Неопудрени
GLOL-0XS-100 XS (5-6)
GLOL-00S-100 S (6-7)
GLOL-00M-100 M (7-8)
GLOL-00L-100 L (8-9)
GLOL-0XL-100 XL (9-10)

Търговия

Промоции

Топ продукти